Plasztikai sebészet

Klinikánk plasztikai sebészeti részlegén sebészeink a legmodernebb műtéti eljárásokat alkalmazzák a helyreállító, a megújító, valamint az esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások során. Szakértőink személyre szabott megközelítése biztosítja a lehető legjobb eredményeket.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Klinikánk plasztikai sebészeti részlegén kellemes környezetben, korszerűen felszerelt műtővel, valamint 1 és 2 ágyas exkluzív betegszobákkal biztosítjuk pácienseink magas színvonalú sebészeti ellátását. Kiváló plasztikai sebészeink a legmodernebb műtéti eljárásokat alkalmazzák a helyreállító, a megújító, valamint az esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások során. Szakértőink személyre szabott megközelítése biztosítja a lehető legjobb eredményeket. Plasztikai beavatkozásaink célja nemcsak a pácienseink egyéni igényei szerinti esztétikai korrekciók megalkotása, hanem az ezáltal elérhető pszichológiai és funkcionális javulás, a testi és lelki tényezők természetes összhangjának megteremtése is.

Miért válasszon bennünket?

  • Kiváló plasztikai sebészeink a legmodernebb műtéti eljárásokat alkalmazzák.
  • Műtéteinket minden esetben személyes és átfogó konzultáció előzi meg.
  • Szakértőink személyre szabott megközelítése biztosítja a lehető legjobb eredményeket. Az egyéni igények, lehetőségek és szakmai javaslatok alapján elkészítjük személyre szabott kezelési tervét.
  • Prémium, korszerűen felszerelt műtő, minden igényt kielégítő, 1-2 ágyas exkluzív betegszobák.
  • A legmagasabb szakmai színvonalú sebészeti ellátás, kellemes környezetben a legnagyobb biztonságban.

szolgáltatások

Intim plasztika

Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.

Orrplasztika

Orrplasztikai eljárásaink elsődleges célja egy rendkívül pontos plasztikai sebészeti tervezés és kivitelezés mentén, az orr esztétikusabbá tétele, az archoz leginkább illő forma kialakításával.

Arc-, nyak-, tokaplasztika

Azon esetekben, amikor a nem-invazív esztétikai arcfiatalító kezelések már nem érik el a kívánt eredményt a sebészi arc-lifting eljárásokat javasoljuk. Az arcplasztika hosszú távú, tartós eredményt biztosít, visszaadva pácienseink fiatalos vonásait, önbizalmát.

Zsírleszívás és alakformálás

A zsírleszívás az egyik leggyakrabban végzett plasztikai műtéti eljárás a kontúrtöbbletet adó zsírpárnák megszüntetésével. A beavatkozást követően a test arányai, kontúrjai megváltoznak, a kinézet összességében esztétikusabb lesz.

Hasplasztika

A hasplasztika célja a feszes és esztétikus hasfal kialakítása. Műtéti megoldásainkat minden esetben egyénre szabottan, az alkati adottságok alapos elemzésével határozzuk meg a legszebb eredmények elérése érdekében.

Férfi mellplasztika

Az elnőiesedett, átlagosnál nagyobb mellek komoly pszichés problémákat okozhatnak a férfiaknál is. A férfi mellkisebbítő beavatkozásaink célja, hogy pácienseink visszanyerjék férfias megjelenésüket és önbizalmukat.

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.

Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

Kisműtéti beavatkozások (anyajegy, lipóma eltávolítás)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce imperdiet arcu in erat ullamcorper, vitae tincidunt urna volutpat. Aenean viverra id turpis eu pretium. Sed eros mauris, accumsan eget consectetur vitae, pulvinar eget urna. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Hónalj, tenyér, talp izzadás kezelése botulinum toxinnal

A botox injekció nemcsak az arckezelésekben használatos esztétikai beavatkozás. A botulinum toxin kezelés eredményesen alkalmazható a fokozott izzadás kezelésében is.

Orvosok

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Varga Klára

Fül-orr-gégész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

További szakterületeink

Aneszteziológia

Aneszteziológia

Aneszteziológiai szakterületünk elvitathatatlan szerepet tölt be a plasztikai sebészeti beavatkozások szakszerű előkészítésében és lebonyolításában, a megelőző vizsgálatok meghatározásában, a rizikó tényezők feltárásában, valamint a műtét alatt és utáni kezelések optimális meghatározásában.
Érsebészet

Érsebészet

Az endovénás lézeres és mikrohullámú visszérműtétek korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások és az aranyér betegség kezelésére. A modern véna sebészeti eljárásokkal végzett visszérműtéteknél a páciensek életminőség javulása a hagyományos műtéti eljárásokhoz képest egyértelműen gyorsabb.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.