távkonzultáció

Szakorvosi és dietetikai távkonzultációs lehetőségek

SZAKORVOSI TÁVKONZULTÁCIÓ

Az alapbetegség hosszú távú gondozása, meghatározott esetekben indokolttá teheti a szakorvosi távkonzultációt. A távkonzultáció igénybevétele minden esetben kezelőorvos javaslatára történhet a szakorvosi kontrollok között eltelt időben.

A szakorvosi távkonzultáció írásban történik. A konzultáció gyors, egyszerű kérdések megválaszolására, megkezdett gyógyszeres kezelés beállítására, kontroll laboreredmények gyors értékelésére, a kontroll konzultációra el nem hozott eredmények utólagos rövid, szakorvosi írásos kiértékelésére vonatkozó konzultációs forma, amely személyes megjelenést vagy online video – konzultációt nem igényel.

A távkonzultáció kizárólag Intézményünkben már gondozásban álló páciensek számára vehető igénybe.

Amennyiben az átküldött eredmények vagy a megkeresés alapján kezelőorvosa a konzultációt Távkonzultáció keretein belül nem tartja biztonsággal megvalósíthatónak, az online vagy személyes konzultáció irányában fogja tovább mozdítani a szükséges gondozás menetét.

SZAKORVOSI TÁVKONZULTÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNHET

  • gyógyszerbeállításra vonatkozó kérések írásban történő rövid szakorvosi megválaszolása
  • a kontroll vizsgálati eredmények kiértékelésére vonatkozó kérések írásban történő rövid szakorvosi megválaszolása
  • a kontroll konzultációra el nem hozott eredmények utólagos írásban történő rövid szakorvosi értékelése

A távkonzultáció nem egyenértékű a személyes konzultációval és azt nem helyettesíti.

DIETETIKAI TÁVKONZULTÁCIÓ

Az alapbetegségek kezelése során a szakorvosi gondozás számos esetben igényli a dietetikai gondozás hosszabb távú fenntartását. A dietetikai gondozás során a személyes konzultációk hatékonysága nem összevethető a távkonzultációs segítséggel. Meghatározott helyzetekben az írásban történő távkonzultáció kiegészítheti a dietetikai gondozás menetét, de nem helyettesíti azt.

DIETETIKAI TÁVKONZULTÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNHET

  • Két dietetikai konzultáció között felmerülő gyakorlati jellegű kérdések írásban történő rövid rendezése.
  • Új ötletek, kiegészítő receptek igénye esetén, a már előírt mintaétrend változatosabbá tétele.
  • Pozitív várandóssági teszt esetében, a várandósság ideje alatt a korábban előírt személyre szabott és megfelelően tartott étrend aktuális állapothoz igazítása.

A TÁVKONZULTÁCIÓ MENETE

A távkonzultáció kizárólag a PeriodX Központban regisztrált, gondozásban álló páciensek számára elérhető.
A távkonzultációs szolgáltatás a távkonzultációs űrlap kitöltésével vehető igénybe, a regisztráció során kapott 5 jegyű páciens azonosító segítségével.
Amennyiben esetlegesen ez még nem áll rendelkezésre, úgy kérjük, hogy rendelőnk nyitvatartási idejében vegye fel a kapcsolatot asszisztenseinkkel a +36 1 5858 344 telefonszámon, vagy e-mail üzenetben a tavkommunikacio@periodx.hu e-mail címen.
Asszisztenseink az adategyeztetést követően, e-mail üzenetben küldik el egyedi páciens azonosító számát a regisztráció során megadott e-mail címére.
Az e-mail üzenetben kapott 5 jegyű páciens azonosító számmal már el tudja indítani bejelentkezését a Távkonzultációs felületen.
A távkonzultáció díjköteles.
A távkonzultáció mindenkori díjairól az Áraink webfelületen keresztül tájékozódhat.

A távkonzultáció díjának befizetése személyesen rendelőnkben (készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel), vagy banki átutalással az alábbi számlaszámra történő díjrendezéssel történik:

Kedvezményezett neve: MedicareV23 Magánkórház Kft.
Bankszámlaszám: 12100011-19031790
Közlemény: A közlemény rovatban az 5 jegyű páciens azonosító és a páciens nevének megadása szükséges.

A befizetés megérkezésekor rendszerünk visszaigazoló e-mailt küld a PeriodX Központ rendszerében regisztrált e-mail címre.

A Távkonzultációs felületen található távkonzultációs űrlap csakis ezt követően használható a vizsgálati eredmények, valamint az üzenetek feltöltésére.

Vizsgálati eredmények, üzenetek feltöltése
Kérjük töltse ki a Távkonzultációs űrlapon megjelölt személyes adataira, valamint kezelőorvosára vonatkozó adatmezőket.

Kezelőorvosához, vagy dietetikusához intézett kérdései az ÜZENET mezőben rögzíthetőek.

A távkonzultációs kéréshez kapcsolódó aktuális vizsgálati eredmények, (dietetikai távkonzultáció esetében - dietetikai dokumentumok) a távkonzultációs űrlap CSATOLT ÁLLOMÁNYOK (leletek, eredmények) elnevezésű mezőben tölthetőek fel. Kérjük, hogy vizsgálati eredményei lehetőség szerint a kapott, illetve mentett elektronikus formában, vagy scan-elve töltse fel a megfelelő olvashatóság érdekében.

Amennyiben minden szükséges adat feltöltésre került, kérjük nyomja meg a Küldés gombot!

A távkonzultációs üzenetének, valamint a vizsgálati eredményeinek feltöltését követően szakorvosa, vagy dietetikusa legkésőbb 7 munkanapon belül elküldi állásfoglalását a Távkonzultációs űrlapon megadott e-mail címre.
Amennyiben az átküldött eredmények vagy a megkeresés alapján kezelőorvosa, vagy dietetikusa a konzultációt Távkonzultáció keretein belül nem tartja biztonsággal megvalósíthatónak, az online vagy személyes konzultáció irányában fogja tovább mozdítani a szükséges gondozás menetét. Ebben az esetben asszisztenseink személyesen felveszik Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából.
A távkonzultáció menetével kapcsolatos további kérdés esetén forduljon bizalommal az asszisztenciánkhoz a +36 1 5858 344 telefonszámon, vagy e-mail üzenetben a tavkommunikacio@periodx.hu e-mail címen.

Távkonzultációs űrlap

Távkonzultációs űrlap

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.