Coaching

A coaching során a belső dimenziókban bekövetkező fejlődés – amely a coach segítségével személyre szabottan elérhető – kiegészíti és támogatja a kezelőorvos által felügyelt gondozási folyamatot, így együtt közösen dolgozunk az egészség megteremtéséért.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Egy betegség sosem jelenti kizárólag csak a test működésének zavarát. Leginkább egy összetett, saját történet része, amely belső világunk mélyebb rétegeiben is gyökerezik. A testi tünetek, a fájdalom, az állandó és visszatérő panaszok mögött mindig rejtőzik egy szövevényes narratíva, amely szorosan összefonódik a figyelmen kívül hagyott vagy nem érzékelt lelki és érzelmi tényezőkkel.

Miközben orvostól orvosig lépkedünk és kizárólag onnan és a gyógyszerektől várjuk a gyógyulást, gyakran elveszítjük saját történetünk szálait. Az egészségügyi rendszerben való utazás során könnyen elhanyagolódhat a saját szerep jelentősége a gyógyulási folyamatban. Ahhoz, hogy valóban megértsük, hol tartunk most, le kell merülnünk saját mélységeinkbe és hozzáférhetővé tenni azokat a belső tényezőket, amelyek befolyásolják egészségi állapotunkat.

Az egészségi problémák mögött álló lelki tényezők megértése gyakorlatilag elengedhetetlen a teljes gyógyuláshoz. Az érzelmi stressz, a lelki terhek, és a hosszú időn át cipelt elhanyagolt érzelmi szükségletek mind-mind szerepet játszanak abban, hogy miért alakulnak ki bizonyos betegségek vagy miért nehezedik meg annyira egy gyógyulási folyamat. Önismeret nélkül, önmagunk “tudása” nélkül csak félmegoldások születhetnek, pedig a tudás mindannyiunkban ott van.

A fejlődésfókuszú coaching ezt az utat segít bejárni, abba az irányba mozdít, hogy újra kapcsolatba lépjünk saját történetünkkel és megértsük, hogy miért vagyunk ott, ahol most tartunk. Az integrált megközelítés, ami figyelembe veszi mind a testi, mind a lelki tényezőket, kulcsfontosságú a teljes és hosszú távú gyógyuláshoz és elengedhetetlen kiegészítője és támogatója az orvos segítő munkájának. A változás mindig belülről indul, a történet pedig hozzánk íródik, nem kell kitalálni, megtervezni.

Elegendő elindulni önmagunkkal és hagyni, hogy a saját valóságunk végre kibonthassa magát. Minden, ami valóban az egyénről szól, az sosem vesz el belőle csak hozzátesz ahhoz a csodához, amiért valójában létezünk.

szolgáltatások

Egészség coaching

Testi állapotunk egyensúly zavarai pontosan jelzik, hol időszerű változtatnunk érzelmi és mentális szokásainkon. Az egészség coaching során bekövetkező egyéni fejlődés kiegészíti a kezelőorvos által felügyelt gondozási folyamatot és közösen dolgozunk az egészség megteremtéséért.

Fejlődés fókuszú coaching

A fejlődés fókuszú coaching egy támogató folyamat, amelyben a hozott problémát mélységében is feltárva haladunk a megoldás felé, miközben az önismeret mélyebbé válik és magabiztosabban tudjunk a fejlődésünket szolgáló döntéseket meghozni.

Orvosok

Dr. Bálint Mónika Zoé

Fejlődés Fókuszú Coach

További szakterületeink

Gyógytorna

Gyógytorna

A medencefenék izmainak megerősítését célzó kismedencei gyógytorna olyan speciális tornagyakorlatokat jelent, amelyek célja a kismedence és a hozzá kapcsolódó izmok megerősítése, regenerációja. A hatékony terápiák kialakítása klinikánkon kismedencei gyógytornász-fizioterapeuta segítségével történik.
Dietetika

Dietetika

A diétának különböző megbetegedésekben, eltérő orvosi igényeknek kell megfelelnie. Az étrend összeállítása személyre szabottan célszerű, hogy történjen, minden esetben a szakorvos kéréséhez, illetve a páciens adott élethelyzetéhez igazítva.
Ultrahang diagnosztika

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahangvizsgálat kíméletes és fájdalommentes megoldás az egyes belgyógyászati, endokrinológiai, nőgyógyászati valamint ízületi és érproblémák diagnosztizálására. Képalkotó vizsgálatainkat központunkban a legkorszerűbb ultrahang diagnosztikai eszközökkel végezzük.
Diabetológia

Diabetológia

Diabétesz Centrumunk a maga nemében egyedülálló a magánegészségügyben. Magasan felkészült diabetológus, endokrinológus szakorvosaink elkötelezetten támogatják pácienseinket, hogy a betegség időben felismerhetővé váljon, és már kialakult elváltozások visszafordíthatók legyenek.
Belgyógyászati - Endokrinológia

Belgyógyászati - Endokrinológia

A hormonális rendszerben bekövetkező működési zavarok változatos és sok esetben nehezen diagnosztizálható eltéréseket okoznak. Egy-egy tünet, többféle betegség jele is lehet, éppen ezért a panaszok hátterének részletes kivizsgálására célszerű minden esetben endokrinológus szakorvoshoz fordulni.
Esztétikai nőgyógyászat

Esztétikai nőgyógyászat

Esztétikai nőgyógyászati területünkön kiemelt fókusszal és a legkorszerűbb kezelési megoldásokkal foglalkozunk a női nemi szervek megjelenésének és funkció romlásának javításával, mindezek esztétikai szempontból történő korrekciójával.
Nőgyógyászati - Endokrinológia

Nőgyógyászati - Endokrinológia

Nőgyógyászati-endokrinológiai szakterületünkön sok éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakorvosaink, magas színvonalú ellátás mellett biztosítják a női hormonális rendszerrel és a reproduktív szervekkel kapcsolatos működési eltérések teljes körű feltárását és gondozását.
Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Intézményünkben komplex nőgyógyászati vizsgálatok vehetők igénybe. Szülész-nőgyógyász szakorvosaink, a legmagasabb szakmai színvonalon, maximális szakértelemmel, egységes intézményi protokollal biztosítják a nőgyógyászati megbetegedéseket okozó panaszok alapos feltárását és megfelelő kezelését.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.