Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK A PERIODX ENDOKRINOLÓGIAI ÉS NŐGYÓGYÁSZATI KÖZPONTBAN!

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor nőgyógyászt választ. Sokaknál az a pillanat is, amikor endokrinológus szakember segítségére van szükség. Központunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük ezt a választást. Intézményünket úgy alakítottuk ki, hogy Minden Nő megtalálja nálunk a korának megfelelő, valamint problémájának megoldására irányuló leghatékonyabb útmutatást és kezelési módszert.
A PeriodX Központ célzottan a nőgyógyászati, endokrinológia, fertilitási zavarok, pajzsmirigy betegségek és diabetológia területére szakososodott magánegészségügyi központ. Szakmai kompetenciánk dietetika, radiológia és laborszolgáltatásaink mentén lefedik a legkorszerűbb orvosdiagnosztikai és kezelési protokollokat. Intézményünkben pontosan tudjuk, hogy a legtöbb esetben nincs más lehetőség, mint a szakmák képviselőinek szoros együttműködése a páciensért. Éppen ezért a gyógyítás során kiemelten fontosnak tartjuk a szakorvosaink közötti folyamatos kommunikációt, hogy pácienseinknek minden esetben egyéni és komplex megoldásokat nyújthassunk. Számunkra minden páciens problémája egyedi és megkülönböztetett figyelmet érdemel a kivizsgálás, a gondozás és az utókövetés időszakában is.

MIBEN TÁMOGATJUK PÁCIENSEINKET?

  • Kölcsönös bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolat.
  • Összehangolt csapatmunka szakorvosainkkal, ahol nem maradnak rejtett információk és valamennyi felmerülő probléma teljeskörűen tisztázásra kerül. Pácienseinkkel közösen kerülnek kialakításra a gyógyulást támogató megoldások a gondozási folyamat során.
  • Minden kérdésre érthető és megnyugtató választ adunk. Nincsenek megválaszolatlan kérdések az aktuális egészségi állapot, a felállított diagnózis vagy a gyógyuláshoz vezető lépések tekintetében.
  • Egy helyen, több szakértő bevonásával nyújtunk szakértő támogatást. Egyénre alakított kezelési módszertanok mentén, komplex kezelési tervvel változtatjuk meg a “betegségről” alkotott nézeteket.
  • Támogatjuk pácienseinket a mindenkori páciensgondozás és az utókövetés során. Személyes motivációt nyújtunk a gyógyuláshoz vezető úton hosszútávon is.

VÁRJUK SZERETETTEL A PERIODX ENDOKRINOLÓGIAI ÉS NŐGYÓGYÁSZATI KÖZPONTBAN!

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.