Aneszteziológia

Aneszteziológiai szakterületünk elvitathatatlan szerepet tölt be a plasztikai sebészeti beavatkozások szakszerű előkészítésében és lebonyolításában, a megelőző vizsgálatok meghatározásában, a rizikó tényezők feltárásában, valamint a műtét alatt és utáni kezelések optimális meghatározásában.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Aneszteziológiai szakterületünk elvitathatatlan szerepet tölt be a plasztikai sebészeti beavatkozások szakszerű előkészítésében, a biztonságos altatási folyamatban, a műtétek alatt és utáni legteljesebb fájdalom csillapításban, valamint a páciens életfunkcióinak (légzés, keringés, kiválasztás, alvadás) stabil egyensúlyban tartásában. Plasztikai sebészetünk magasan képzett aneszteziológus szakorvosai szoros együttműködésben és csapatmunkában dolgoznak együtt sebészeinkkel a műtétet megelőző vizsgálatok előkészítésében, a műtéti rizikók felmérésében, valamint a műtét alatt és utáni optimális kezelések meghatározásában. Mindezek eredményeinek tükrében támogatják pácienseinket a műtét alatti legbiztonságosabb anesztéziai módszer kiválasztásában, továbbá a műtét elvégzését illetően a végső döntés meghozatalában.

Intézményünkben a plasztikai sebészeti beavatkozásokat megelőzően a pácienseink minden esetben az aneszteziológus szakorvossal konzultálnak az altatással vagy érzéstelenítéssel kapcsolatos lehetőségekről, illetve az altatóorvos az aki segít eligazodni a különböző típusú altatások között, figyelembe véve az egyéni egészségügyi állapotot és a beavatkozás jellegét. A műtétet megelőzően kiírt vizsgálatok elsősorban a műtét jellege, valamint a műtétet végző plasztikai sebész javaslata szerint kerülnek meghatározásra. A vizsgálatok eredményeit az aneszteziológus elemzi, majd részletes anamnézis felvételt készít mindazon tényezőkről, amelyek a műtét, és az altatás vagy érzéstelenítés sikerességét befolyásolhatják. MIndezeket követően átbeszéli pácienseinkkel a műtét előtti és utáni legfontosabb tudnivalókat, teendőket. Bár minden műtéti beavatkozás rejt magában valamilyen mértékű kockázatot, aneszteziológiai csapatunk feladata a műtét jellegét figyelembe véve a páciens számára legideálisabb, legbiztonságosabb módszer kiválasztása és előkészítése, amelynek köszönhetően a kockázatok minimalizálhatók és a mellékhatások kezelhetők.

Orvosok

További szakterületeink

Érsebészet

Érsebészet

Az endovénás lézeres és mikrohullámú visszérműtétek korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások és az aranyér betegség kezelésére. A modern véna sebészeti eljárásokkal végzett visszérműtéteknél a páciensek életminőség javulása a hagyományos műtéti eljárásokhoz képest egyértelműen gyorsabb.
Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Klinikánk plasztikai sebészeti részlegén sebészeink a legmodernebb műtéti eljárásokat alkalmazzák a helyreállító, a megújító, valamint az esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások során. Szakértőink személyre szabott megközelítése biztosítja a lehető legjobb eredményeket.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.