A CGMS forradalmasítja a cukorbetegek életét!

Nem szükséges többé állandóan a tűszúrások és a vércukormérések miatt aggódni! A felkarra helyezhető szöveti glükóz monitor megkönnyíti a cukorbetegség kezelését.

Nem szükséges többé a tűszúrások és kellemetlen vércukormérések miatt aggódni! A felkarra helyezhető szöveti glükóz monitor (CGMS) lehetővé teszi a valós idejű, kényelmes és fájdalommentes folyamatos mérést, amelynek köszönhetően a cukorbetegek aktív, teljes életet élhetnek anélkül, hogy folyamatosan aggódnának vércukorszintjük alakulása miatt.

Ez az okoseszköz megbízható és észrevétlen glükózszint-monitorozást biztosít a nap 24 órájában. A napi vércukoreredmények könnyen követhetőek egy speciális alkalmazáson keresztül, amely átlátható felületet biztosít mind a kezelőorvos, mind pedig a páciens számára. Mindez kiemelkedő jelentőséggel bír a hatékony együttműködés folyamatában.

A nap folyamán változó vércukorértékek, ily módon történő folyamatos követése megkönnyíti a cukorbetegséggel élők mindennapjait. Az eszköz használata kiemelten ajánlott mindazoknak, akik számára fontos a napi szintű és szigorú vércukorszint-mérés.

CGMS diabetológia
Felkarra helyezhető szöveti glükóz monitor CGMS

A cukorbetegség mely állapotaiban javasolt az CGM eszköz használata?

 • Hypoglycaemiás (vércukorszint hirtelen esése) állapotok kiszűrésére 1-es típusú cukorbetegeknél, amely gyakori „hipózással” jár. Így lehetőség nyílik az állapot azonnali riasztására és rendezésére.
 • Ismétlődő, szélsőséges vércukorértékek vizsgálatára.
 • Vércukorkilengések, alacsony vércukorértékkel járó rohamok okainak feltárására.
 • Várandósság alatt jelentkező cukorbetegség esetén, különösen inzulinterápia mellett. A CGMS segíthet a terhesség alatti vércukorszintek stabilizálásában és az egészséges terhességi kimenetel biztosításában.
 • 2-es típusú cukorbetegek 24 órás monitorozására, ahol a glükózszint ellenőrzést éjszaka is szükséges elvégezni.
 • Cukorbetegség mellett végzett aktív sporttevékenységek során, amely hatással van a napi vércukorszint alakulására .
 • Gyomorbypass műtétet követően.
 • Rejtett hypoglycaemia kivizsgálására, például szívdobogás érzés esetében, ahol a kardiológiai okok már kizárásra kerültek.

Miért válassza a CGMS-t?

 • VALÓS IDEJŰ ADATOK: Pontos információk a vércukorszint állásáról.
 • KÉNYELMES ÉS FÁJDALOMMENTES: Egyszeri felhelyezést követően máris követhetőek az eredmények.
 • KONTROLL ALATT TARTJA A DIABÉTESZT: Segít elkerülni a hirtelen vércukorszint-ingadozásokat és az esetleges szövődményeket.

A CGMS felhelyezése és kezelése minden esetben diabetológus szakorvos által történik, majd pácienseink személyre szabott tájékoztatást kapnak a rendszer kezeléséről. Az eredmények folyamatos követése és a terápia módosítása minden esetben a diabetológus feladata. A CGMS segíthet optimalizálni a cukorbetegség kezelését és javítani az életminőséget a glükóz szintek stabilizálásával, valamint az életmódbeli változások támogatásával.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További híreink

Csontritkulás: a csendes csontbetegség, amelyre oda kell figyelni

Csontritkulás: a csendes csontbetegség, amelyre oda kell figyelni

A változókorba lépő nők 40-60 éves koruk között a normál csonttömegük egyharmadát is elveszíthetik. A csontritkulást sokszor úgynevezett néma kórnak…
Inzulinrezisztencia és Nyári Gyümölcsözés - Mit és Mikor Fogyasszunk?

Inzulinrezisztencia és Nyári Gyümölcsözés - Mit és Mikor Fogyasszunk?

Inzulinrezisztensként sem múlhat el a nyár friss, finom gyümölcsök nélkül, amelyek magas rost-, vitamin- és ásványi anyag tartalmuk révén meghatározó…
Hogyan mérjünk helyesen vércukorszintet? - Vércukormérés kezdőknek

Hogyan mérjünk helyesen vércukorszintet? - Vércukormérés kezdőknek

Vércukorszint mérésre nem csak azoknak lehet szükségük, akik ténylegesen cukorbetegek. A vércukormérés sokszor része egyes kivizsgálási folyamatoknak, de része lehet…

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.