A CGMS forradalmasítja a cukorbetegek életét!

Nem szükséges többé állandóan a tűszúrások és a vércukormérések miatt aggódni! A felkarra helyezhető szöveti glükóz monitor megkönnyíti a cukorbetegség kezelését.

Nem szükséges többé a tűszúrások és kellemetlen vércukormérések miatt aggódni! A felkarra helyezhető szöveti glükóz monitor (CGMS) lehetővé teszi a valós idejű, kényelmes és fájdalommentes folyamatos mérést, amelynek köszönhetően a cukorbetegek aktív, teljes életet élhetnek anélkül, hogy folyamatosan aggódnának vércukorszintjük alakulása miatt.

Ez az okoseszköz megbízható és észrevétlen glükózszint-monitorozást biztosít a nap 24 órájában. A napi vércukoreredmények könnyen követhetőek egy speciális alkalmazáson keresztül, amely átlátható felületet biztosít mind a kezelőorvos, mind pedig a páciens számára. Mindez kiemelkedő jelentőséggel bír a hatékony együttműködés folyamatában.

A nap folyamán változó vércukorértékek, ily módon történő folyamatos követése megkönnyíti a cukorbetegséggel élők mindennapjait. Az eszköz használata kiemelten ajánlott mindazoknak, akik számára fontos a napi szintű és szigorú vércukorszint-mérés.

A cukorbetegség mely állapotaiban javasolt az CGM eszköz használata?

 • Hypoglycaemiás (vércukorszint hirtelen esése) állapotok kiszűrésére 1-es típusú cukorbetegeknél, amely gyakori „hipózással” jár. Így lehetőség nyílik az állapot azonnali riasztására és rendezésére.
 • Ismétlődő, szélsőséges vércukorértékek vizsgálatára.
 • Vércukorkilengések, alacsony vércukorértékkel járó rohamok okainak feltárására.
 • Várandósság alatt jelentkező cukorbetegség esetén, különösen inzulinterápia mellett. A CGMS segíthet a terhesség alatti vércukorszintek stabilizálásában és az egészséges terhességi kimenetel biztosításában.
 • 2-es típusú cukorbetegek 24 órás monitorozására, ahol a glükózszint ellenőrzést éjszaka is szükséges elvégezni.
 • Cukorbetegség mellett végzett aktív sporttevékenységek során, amely hatással van a napi vércukorszint alakulására .
 • Gyomorbypass műtétet követően.
 • Rejtett hypoglycaemia kivizsgálására, például szívdobogás érzés esetében, ahol a kardiológiai okok már kizárásra kerültek.

Miért válassza a CGMS-t?

 • VALÓS IDEJŰ ADATOK: Pontos információk a vércukorszint állásáról.
 • KÉNYELMES ÉS FÁJDALOMMENTES: Egyszeri felhelyezést követően máris követhetőek az eredmények.
 • KONTROLL ALATT TARTJA A DIABÉTESZT: Segít elkerülni a hirtelen vércukorszint-ingadozásokat és az esetleges szövődményeket.

A CGMS felhelyezése és kezelése minden esetben diabetológus szakorvos által történik, majd pácienseink személyre szabott tájékoztatást kapnak a rendszer kezeléséről. Az eredmények folyamatos követése és a terápia módosítása minden esetben a diabetológus feladata. A CGMS segíthet optimalizálni a cukorbetegség kezelését és javítani az életminőséget a glükóz szintek stabilizálásával, valamint az életmódbeli változások támogatásával.

Menstruációs vérzés zavar? Tudd meg mi minden zavarhatja össze a ciklusodat.

Menstruációs vérzés zavar? Tudd meg mi minden zavarhatja össze a ciklusodat.

A menstruációs zavarok gyakori problémát jelentenek sokak számára. Bár időnként csak alkalmi bosszúságot okoznak, van azonban, hogy hónapról hónapra komoly…
Teherbeesés PCOS mellett? Nem lehetetlen!

Teherbeesés PCOS mellett? Nem lehetetlen!

Sokszor érkezik a kérdés endokrinológusainkhoz: Lehetséges-e a teherbeesés a PCOS mellett? Nos, örömmel mondhatjuk, hogy igen! A PCOS nem akadályozza…
Kizárólag én lehetek felelős az elhízásomért?

Kizárólag én lehetek felelős az elhízásomért?

Az elhízás, nem feltétlenül az akaraterő hiánya, az esetek többségében, ettől sokkal komplexebb tényezők állnak a háttérben. A túlsúly és…

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.