Skinceuticals kezelések (acne és anti-aging kezelések)

A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a kozmetikumok és kozmetikai kezelések kizárólag orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája, hatékonyságát klinikai vizsgálatok és orvosi tanulmányok támasztják alá. Klinikai fokozatú bőrápolóikat több ezer bőrgyógyász, plasztikai sebész és kozmetikus használja világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni bőrápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a kozmetikumok és kozmetikai kezelések csak orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el. A nemzetközi képzés garantálja, hogy világszerte ugyanazt a magas minőséget és tudást kapják a felhasználók a szakértő tanácsadóktól.
A SkinCeuticals filozófiáját az orvosi hátterű bőrápolási előírás vezérli: antioxidánsokkal MEGELŐZNI a jövőbeni bőröregedés jeleit, KORRIGÁLNI a látható bőrproblémákat, fényvédővel VÉDENI az egészséges bőrt.

SkinCeuticals ANTI-AGING kezelésünk a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és textúráját. Célja a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése.

SkinCeuticals AKNÉ kezelésünk komplex megoldást nyújt a pattanásos bőr állapotának javítására. Bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások javításáért, a bőrpír minimalizálásáért, a pattanásokkal/komedóképződéssel járó kellemetlenségek csökkentéséért, normalizálja a faggyútermelést, a gyulladásokat követő elszíneződést, az egyenetlen bőrfelszínt. Célja az idősödő, problémás bőr kezelése, megújítása.

SkinCeuticals CORRECTIVE NOURISHING kezelésünk fejlett hidratáló összetevő-technológiákat és azokat a bőrbe juttató rendszereket használ, hogy segítsen helyreállítani a fakó bőr hidratáltságát, amely a szárazságban, kis ráncokban, érdes textúrában és lassabb sejtcserében mutatkozik meg. Célja a kétfunkciós hámlasztással kombinálva megújítani, hidratálni, táplálni, simává és ragyogóvá tenni a bőrt.

SkinCeuticals BRIGHTENING PROTOKOLL kezelésünk erőteljes, hatékony összetevőket tartalmaz, kifejezetten arra tervezték, hogy segítsenek helyreállítani a fakó, fénytelen bőr ragyogását és életteliségét, megszüntetni a szárazságot, enyhe elszíneződést és érdes felületet. Réteges hámlasztással és védő antioxidánsokkal kombinálva a kezelés célja a bőrt ragyogóbbá, üdébbé tenni, felfrissíteni.

Orvosok

Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.