Skin perfusion kezelések

A Skin Perfusion Peel savas hámlasztó termékcsalád többféle koncentrációban és összetevőkkel segít felgyorsítani a bőr természetes megújulási folyamatát.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

A bőr természetes megújulása az idő előrehaladtával folyamatosan lassul. A Skin Perfusion Peel savas hámlasztó termékcsalád többféle koncentrációban és összetevőkkel segít felgyorsítani a bőr természetes megújulási folyamatát. A kezelés a bőrfelszínről eltávolítja az elhalt hámsejteket, így felszínre kerülnek a friss sejtek, a bőrfelszín megszépül, üde megjelenésű lesz és könnyebben fogadja be a kozmetikumok értékes hatóanyagait.

A kémiai hámlasztás során az alaposan megtisztított bőr pH-ját egy előkezelő folyadékkal megbontjuk, majd a megfelelő savas hámlasztó folyadékot vékony rétegben ecset segítségével felvisszük. A kezelés nem jár fájdalommal, de viszkető, kicsit égő-csípő érzést tapasztalhat a páciens, ahogy a savak dolgoznak. A hatóidő lejárta után semlegesítjük a kezelt bőrfelületet, majd a kiválasztott aktív hatóanyagot ultrahang segítségével bőrbe juttatjuk. Ezt követi egy relaxációs masszázs, egy feszesítő krém maszk/fátyol maszk, majd befejező lépésként a bőrtípusnak megfelelő regeneráló, öregedés gátló krém, illetve a fényvédő felvitele.
A kezelés nem okoz látható hámlást, viszont azonnal tapasztalható lesz az apróbb ráncok kisimulása, a bőrfelszín egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz.

A kezelés bármikor elvégezhető, ugyanakkor fontos tudni, hogy a kémia hámlasztás növeli a bőr fényérzékenységét, ezért kötelező a magas faktorszámú fényvédő használata.

Orvosok

Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.