PRP (Drakula) hajas fejbőr vizsgálata és kezelés

A PRP (platelet rich plasma) vagy más néven Drakula kezelés egyike az egyik legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

A PRP (platelet rich plasma) vagy más néven Drakula kezelés egyike az egyik legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe. A vérlemezkék számos növekedési faktort tartalmaznak, amelyek a szöveti regeneráció beindítását, őssejt stimulációt eredményeznek, továbbá számos olyan fehérjével is rendelkeznek, amelyek a regeneratív folyamatokat tovább erősítik. A fentiek hatására a bőrben beindított regeneratív folyamatok eredményeként hetek alatt a bőr simábbá, ragyogóbbá, feszesebbé válik, a finom ráncok pedig kisimulnak. A kezelés tökéletesen alkalmas az arc mellett a nyak, dekoltázs, kézfejek bőrének fiatalítására, de hormonális típusú hajritkulás esetén is eredményesen alkalmazható. A beavatkozás jól kombinálható frakcionált lézeres, mikrotűs radiofrekvenciás kezeléssel tovább fokozva a bőrfiatalító hatást.

A bőr állapotától függően 4 hetente 3-4 kezelés javasolt, amelyet évente ajánlott ismételni. A beavatkozás előtt a kezelt területet érzéstelenítjük, majd apró tűszúrásokkal juttatjuk a bőr megfelelő rétegébe a vérlemezkében gazdag plazmát. Mivel a kezelés hatása a regeneratív folyamatok, sebgyógyulás beindítása, így a kezelés utáni szúrásnyomok gyorsan eltűnnek. Saját anyag beadásáról lévén szó, allergiás reakcióval nem kell számolnunk. A kezelés minden korosztály számára ajánlott, hiszen az arc karakterének megváltoztatása nélkül a természetes bőrfiatalítás lehetőségét nyújtja.

Orvosok

Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.