Nőgyógyászati – Endokrinológiai szakorvosi konzultáció

Nőgyógyász-endokrinológus felkeresésére akkor van szükség, amennyiben olyan tünetek vagy állapotok jelentkeznek, amelyek a női reprodukciós rendszerrel és az endokrin (hormon) rendszerrel kapcsolatosak lehetnek. A konzultáció során átbeszélésre kerülnek a panaszok valamint meghatározásra kerülnek azok a szükséges vizsgálatok, amelyek nélkülözhetetlenek a panaszok hátterében álló kóros állapotok feltérképezéséhez.A pontos diagnózis felállítását követően a kezelőorvos személyre szabottan alakítja ki a legmegfelelőbb kezelési tervet és viszi végig a gondozás folyamatát.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Nőgyógyász-endokrinológus felkeresésére akkor van szükség, amennyiben olyan tünetek vagy állapotok jelentkeznek, amelyek a női reprodukciós rendszerrel és az endokrin (hormon) rendszerrel kapcsolatosak lehetnek. A konzultáció során átbeszélésre kerülnek a panaszok valamint meghatározásra kerülnek azok a szükséges vizsgálatok, amelyek nélkülözhetetlenek a panaszok hátterében álló kóros állapotok feltérképezéséhez. A leggyakoribb panaszok, amelyek mentén szükséges nőgyógyász-endokrinológust felkeresni: Rendszertelen menstruációs ciklus: amikor túl sok vagy túl kevés idő telik el két menstruáció jelentkezése között. Fájdalmas menstruáció: rendszeresen erős fájdalommal jár a menstruáció.Teherbeesési nehézség, meddőség: 35 év alatt 1 év, 35 év felett 6 hónap sikertelen próbálkozás esetén. Policisztás ovárium szindróma (PCOS): PCOS-ra utaló tünetek észlelése esetén: rendszertelen menstruáció, elhízás, fokozott szőrnövekedés, arcon, vállon, mellkason gyulladt, göbös aknék megjelenése. Várandósság alatt várható magasabb kockázat: amennyiben korábban visszatérő vetélések voltak, esetleg várandósság alatt várandós diabétesz alakult ki az endokrinológiai támogatás rendkívül fontos szerepet játszik. Menopauza tünetek jelentkezése esetén: hőhullámok, alvásproblémák, hangulatváltozások és súlyproblémák esetén. Ha ezek közül bármelyik tünet vagy probléma jelentkezik, célszerű időben konzultálni egy nőgyógyász-endokrinológussal. Az orvos felállíja a pontos diagnózist, és segít a személyre szabottan kialakítandó és legmegfelelőbb kivizsgálási és kezelési terv kialakításában.

Orvosok

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.