IBSA

Az IBSA Pharma és klinikánk közötti együttműködés szakmai alapja a folyamatos fejlődés és legkorszerűbb gyógyítás közös céljain keresztül valósul meg. Orvosaink szakmai fejlődésének elkötelezett támogatása biztosítja, hogy mindig a legfrissebb tudással és technikákkal a legmagasabb színvonalú ellátást nyújthassák pácienseinknek.

Együttműködésünk az IBSA Pharma vállalattal lehetővé teszi számunkra, hogy pácienseink magas ellátási és életmódbeli igényeinek megfelelő színvonalat biztosítsunk, a mindenkori legmodernebb termékek és kezelési módszerek használata mellett mind az endokrinológia, az emberi reprodukció, orvosi esztétika és bőrgyógyászat területén.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.