Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy a PeriodX Központ nyitvatartása az év végi ünnepi időszakban az alábbiak szerint módosul.

Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy a PeriodX Központ nyitvatartása az év végi ünnepi időszakban az alábbiak szerint módosul:
2023. december 1-22. között NYITVA 07:00-20:00 óra között
2023. december 23 – 2024. január 2. ZÁRVA
2024. január 3-tól NYITVA 07:00-20:00 óra között

2023. december 23. és 2024. január 2. közötti időszakban Intézményünk ZÁRVA tart. Ez idő alatt rendeléseink nem lesznek elérhetőek, ugyanakkor asszisztenciánk telefonos és e-mail ügyeletet tart, munkanapokon (december 27, 28, 29, valamint január 2.) 08:00-20:00 óra közötti időszakban.

Laborvizsgálataink az ünnepi időszakot megelőzően 2023. december 22-én 11:00 óráig vehetőek igénybe.

Kérjük, hogy a 2023.december – 2024. január hónapra esedékes vizsgálati és kontroll konzultációs időpontjait ennek megfelelően tervezze, továbbá időpontfoglalási-, recept-, vagy távkonzultációs igényét időben jelezze asszisztenciánk felé. Felhívjuk figyelmét, hogy endokrinológiai-, nőgyógyászati-, diabetológiai-, valamint dietetikai konzultációinkat igény szerint, vagy esetleges betegség, távollét esetén otthonából is elérheti Online video konzultációs rendszerünkön keresztül. További kérdés vagy időpontfoglalási igény esetén forduljon bizalommal asszisztenciánkhoz. Kellemes ünnepeket kívánunk!

Korai petefészek kimerülés is állhat a sikertelen teherbeesés hátterében

Korai petefészek kimerülés is állhat a sikertelen teherbeesés hátterében

A petefészek a születés pillanatában meghatározott mennyiségű petesejttel rendelkezik. Az idő múlásával ezek a petesejtek fokozatosan elfogynak és egy bizonyos…
A várandóssági cukorbetegség veszélyei

A várandóssági cukorbetegség veszélyei

A várandósság alatt fellépő cukorbetegség, komoly kihívást jelent mind az anya, mind a születendő gyermek egészsége szempontjából. A gesztációs diabétesz…
Menstruációs vérzés zavar? Tudd meg mi minden zavarhatja össze a ciklusodat.

Menstruációs vérzés zavar? Tudd meg mi minden zavarhatja össze a ciklusodat.

A menstruációs zavarok gyakori problémát jelentenek sokak számára. Bár időnként csak alkalmi bosszúságot okoznak, van azonban, hogy hónapról hónapra komoly…

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.