Pániktünetek utalhatnak pajzsmirigy betegségre?

Az autoimmun pajzsmirigy gyulladással diagnosztizált páciensek között klinikai vizsgálatok támasztják alá a pszichés tünetek gyakoribb előfordulását. A betegség leggyakrabban depresszióhoz, pánikbetegséghez, szorongáshoz hasonló állapotokat idéz elő.

Ezek a másodlagos tünetek megnehezíthetik a mindennapokat, kikezdhetik az életkedvet, általános demotiváltságot okozhatnak. Az alapbetegség átfogó endokrinológiai kivizsgálása és kezelése első lépésben elengedhetetlen a pszichés tünetek mérséklésére, melynek köszönhetően pácienseink szorongásos panaszai többnyire idővel rendeződnek. Súlyosabb esetekben javasoljuk pszichológiai támogatás igénybevételét is, amely az endokrinológiai szakorvosi gondozási folyamat kiegészítéseként segít, hogy a páciens ismét teljes életet élhessen.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További híreink

A nyári időszakban a számtalan fesztivál, baráti összejövetel, esküvő miatt felborulhat az inzulinrezisztencia miatt már rutinosan begyakorolt és alkalmazott étrend. Koroly Réka, vezető dietetikus útmutatása következik – a teljesség igénye nélkül – az ilyenkor leggyakrabban felmerülő kérdések kapcsán.
Endokrinológusainkhoz gyakran fordulnak azok kismamák, akiknél várandósság alatti cukorbetegséget állapítottak meg. Rendeléseik során több kérdés is felmerül az aggódó édesanyákban ezeket gyűjtöttük most össze.
Az endometriózis minden 10. termékeny korú nőt érintő krónikus elváltozás. Ez a jóindulatú betegség, gyakran jár a menstruáció előtt vagy alatt tapasztalt erős fájdalommal, amely negatív hatással van a Nők életminőségére és reproduktív egészségére.
Ne hagyja, hogy a pénzügyi korlátok az útjába álljanak egészségének. Vegye igénybe a részletfizetési lehetőséget , és tapasztalja meg az egészségügyi ellátás új szintjét!
Sok nő izgul, esetlegesen félelemmel jelentkezik be az első nőgyógyászati vizsgálatára. Szakorvosaink szeretnék eloszlatni ezeket az érzéseket, hiszen a nőgyógyászati szűrővizsgálat nem jár fájdalommal és rendszeressége akár életet is menthet.
további hírek betöltése

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.