Orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezelések az egységesebb bőrképért.

A különböző kémiai hámlasztások, melyek a legnépszerűbb bőrfiatalító eljárásaink közé tartoznak, széles körben alkalmazhatóak a mélyebb bőrrétegek megújítására.

A különböző erősségű és hatóanyagú savakkal végzett hámlasztás a bőr fiatalításának és feszesítésének közkedvelt orvos-esztétikai módszere. A téli időszak talán egyik legnépszerűbb kezeléstípusa, amely ebben az időszakban még biztonsággal elvégezhető. A kezelés mindazok számára ajánlott, akik szeretnék bőrüket megfiatalítani vagy egységesebb bőrképre vágynak.

Mitől olyan hatékonyak az orvosi közép- és mélyhámlasztó kezeléseink?

A TCA hámlasztás, egy triklórecetsavval végzett közepesen mély hámlasztás. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazható a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására. A TCA kezelés az elhalt bőrsejtek eltávolításával és a kollagén termelés serkentésével segíti a bőr megújulását. Az eltávolított bőrréteg helyén megújult, üde bőrfelület keletkezik. Az kezeléssel nagyon szépen csökkenthetőek a különböző bőrhibák, látványos bőr minőségjavulás, feszesebb, rugalmasabb bőr érhető el csupán néhány napos felépülési idővel.

Mire figyeljünk a kezelés után?

Az orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezeléseknél kiemelten fontos, hogy az optimális és legjobb eredmények érdekében a hámlasztást képzett és tapasztalt bőrgyógyász végezze, aki segít a kezelést követő bőrápolási rutin kialakításában is. A triklórecetsavas hámlasztás után átmeneti bőrpír, hámlás és érzékenység jelentkezhet. A kezelés utáni napokban a bőr érzékennyé válhat a napfényre, ezért a mindennapos magas faktorszámú fényvédelem kiemelten fontos a kezelések után is.

A felnőttkori akné gyakoribb, mint gondolnánk.

A felnőttkori akné gyakoribb, mint gondolnánk.

A felnőttkori aknés panaszok előfordulása napjainkban igen gyakori már a 25 év feletti korosztályban is, szó sincs tehát arról, hogy…
Arcpír, vagy rosacea? Tudj meg mindent a krónikus elváltozásról.

Arcpír, vagy rosacea? Tudj meg mindent a krónikus elváltozásról.

A Rosacea egy öröklött hajlam alapján kialakult krónikus bőrállapot. Legenyhébb formájában az arc kipirulásával, arcpírrel vagy kisebb értágulatokkal nehezíti meg…
A seprűvénák hatékony kezelését már a téli időszakban érdemes elkezdeni.

A seprűvénák hatékony kezelését már a téli időszakban érdemes elkezdeni.

A combon, lábszáron, bokákon előforduló apró seprűvénák, akár már fiatal kortól kezdve is megjelenhetnek és mennyiségüktől, kiterjedésüktől függően esztétikailag rendkívül…

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.