Orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezelések az egységesebb bőrképért.

A különböző kémiai hámlasztások, melyek a legnépszerűbb bőrfiatalító eljárásaink közé tartoznak, széles körben alkalmazhatóak a mélyebb bőrrétegek megújítására.

A különböző erősségű és hatóanyagú savakkal végzett hámlasztás a bőr fiatalításának és feszesítésének közkedvelt orvos-esztétikai módszere. A téli időszak talán egyik legnépszerűbb kezeléstípusa, amely ebben az időszakban még biztonsággal elvégezhető. A kezelés mindazok számára ajánlott, akik szeretnék bőrüket megfiatalítani vagy egységesebb bőrképre vágynak.

Mitől olyan hatékonyak az orvosi közép- és mélyhámlasztó kezeléseink?

A TCA hámlasztás, egy triklórecetsavval végzett közepesen mély hámlasztás. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazható a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására. A TCA kezelés az elhalt bőrsejtek eltávolításával és a kollagén termelés serkentésével segíti a bőr megújulását. Az eltávolított bőrréteg helyén megújult, üde bőrfelület keletkezik. Az kezeléssel nagyon szépen csökkenthetőek a különböző bőrhibák, látványos bőr minőségjavulás, feszesebb, rugalmasabb bőr érhető el csupán néhány napos felépülési idővel.

Mire figyeljünk a kezelés után?

Az orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezeléseknél kiemelten fontos, hogy az optimális és legjobb eredmények érdekében a hámlasztást képzett és tapasztalt bőrgyógyász végezze, aki segít a kezelést követő bőrápolási rutin kialakításában is. A triklórecetsavas hámlasztás után átmeneti bőrpír, hámlás és érzékenység jelentkezhet. A kezelés utáni napokban a bőr érzékennyé válhat a napfényre, ezért a mindennapos magas faktorszámú fényvédelem kiemelten fontos a kezelések után is.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További híreink

A nyári időszakban a számtalan fesztivál, baráti összejövetel, esküvő miatt felborulhat az inzulinrezisztencia miatt már rutinosan begyakorolt és alkalmazott étrend. Koroly Réka, vezető dietetikus útmutatása következik – a teljesség igénye nélkül – az ilyenkor leggyakrabban felmerülő kérdések kapcsán.
Endokrinológusainkhoz gyakran fordulnak azok kismamák, akiknél várandósság alatti cukorbetegséget állapítottak meg. Rendeléseik során több kérdés is felmerül az aggódó édesanyákban ezeket gyűjtöttük most össze.
Az endometriózis minden 10. termékeny korú nőt érintő krónikus elváltozás. Ez a jóindulatú betegség, gyakran jár a menstruáció előtt vagy alatt tapasztalt erős fájdalommal, amely negatív hatással van a Nők életminőségére és reproduktív egészségére.
Ne hagyja, hogy a pénzügyi korlátok az útjába álljanak egészségének. Vegye igénybe a részletfizetési lehetőséget , és tapasztalja meg az egészségügyi ellátás új szintjét!
Sok nő izgul, esetlegesen félelemmel jelentkezik be az első nőgyógyászati vizsgálatára. Szakorvosaink szeretnék eloszlatni ezeket az érzéseket, hiszen a nőgyógyászati szűrővizsgálat nem jár fájdalommal és rendszeressége akár életet is menthet.
további hírek betöltése

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.