Kiterjesztett pajzsmirigy laborvizsgálat

A pajzsmirigy nem megfelelő működéséből adódó elváltozások diagnosztizálása mindenképpen szakorvos feladata. A kiterjesztett pajzsmirigy laborvizsgálati csomag nélkülözhetetlen a pajzsmirigy működésének átfogó kivizsgálásához és a diagnózis felállításához.

Érdekel az ajánlat

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

A pajzsmirigy által termelt hormonok felelősek a szervezet anyagcsere folyamatainak megfelelő működésért. Hatással vannak a pszichés és szellemi egyensúlyra, a szexuális aktivitásra, valamint a teljes hormonháztartás működésére. A pajzsmirigy nem megfelelő működéséből adódó elváltozások szerteágazó tüneteket okozhatnak, amelyek megfelelő diagnosztizálása és kezelése mindenképpen a szakorvos feladata.

A pajzsmirigy betegség legjellemzőbb tünetei lehetnek:
TÚLMŰKÖDÉS ESETÉN: szapora szívverés, ingerültség, izgalmi állapot, normál étkezés melletti fogyás, remegés, menstruációs zavarok, álmatlanság, hasmenés, fokozott izzadás.
ALULMŰKÖDÉS ESETÉN: masszív hajhullás, nem kialudható, állandó fáradtság érzet, normál táplálkozás melletti folyamatos súlygyarapodás, bőrszárazság, hangulati zavarok – leginkább depresszió, érzelmi labilitás, lassult reflexek, menstruációs zavarok.

Milyen esetekben ajánljuk Kiterjesztett pajzsmirigy laborvizsgálati csomagunkat?

  • Pajzsmirigy működésének kivizsgálására.
  • Családban esetlegesen előforduló pajzsmirigy betegség esetén.
  • Pajzsmirigy alul-, vagy túlműködés tüneteinek észlelése esetén.
  • Családtervezés, gyermekvállalás előtt.

A kiterjesztett pajzsmirigy laborvizsgálati csomag tartalma: TSH, fT3, fT4, aTPO, aTG, TRAK

A vizsgálat díja: 19.300 Ft, amely az egyszeri vérvételi és leletkezelési díjat nem tartalmazza.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.