Komplex pajzsmirigy szűrővizsgálati csomag

Pajzsmirigy szűrővizsgálati csomagunk tartalmazza azokat az alapvető diagnosztikai vizsgálatokat, amelyek teljes körű információt nyújtanak a pajzsmirigy esetleges rendellenes működéséről.

Érdekel az ajánlat

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Pajzsmirigy szűrővizsgálati csomagunk tartalmazza azokat az alapvető diagnosztikai vizsgálatokat, amelyek teljes körű információt nyújtanak a pajzsmirigy esetleges rendellenes működéséről. A pajzsmirigy laborvizsgálat során vizsgált paraméterek átfogó képet adnak a pajzsmirigy által termelt hormonok szintjének növekedéséről vagy csökkenéséről, ezáltal pedig a fennálló pajzsmirigy alul-, vagy túlműködéséről, illetve az egyes autoimmun folyamatok meglétéről.

Bár pajzsmirigy működési zavarok alap diagnózisához laborvizsgálatra van szükség – amely alapján megállapítható a pajzsmirigy betegség megléte – a pontos diagnózishoz elengedhetetlen a pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata is, hiszen ez ad pontos képet a pajzsmirigy szerkezetéről, állapotáról, esetleges gyulladásos-, vagy göbös folyamatokról.

pajzsmirigy szűrőcsomag
Az eredmények kiértékelésében szakorvosaink nyújtanak támogatást

Milyen tünetek utalhatnak pajzsmirigy betegség meglétére?

Szapora szívverés, ingerültség, izgalmi állapot, normál étkezés melletti fogyás, remegés, menstruációs zavarok, álmatlanság, hasmenés, fokozott izzadás, masszív hajhullás, nem kialudható, állandó fáradtság érzet, normál táplálkozás melletti folyamatos súlygyarapodás, bőrszárazság, hangulati zavarok – leginkább depresszió, érzelmi labilitás, lassult reflexek, menstruációs zavarok.

Amennyiben a fenti tünetek bármelyikét tapasztalja javasoljuk a pajzsmirigy diagnosztikai vizsgálatok elvégzését, hiszen a felsorolt tünetek hátterében akár a pajzsmirigy rendellenes működése is állhat.

Milyen esetekben ajánljuk pajzsmirigy vizsgálati csomagunkat?

  • Pajzsmirigy működésének átfogó kivizsgálására észlelt tünetek esetén
  • Családban esetlegesen előforduló pajzsmirigy betegség esetén.
  • Családtervezés, gyermekvállalás előtt
  • Szűrővizsgálati jelleggel

Tekintettel, hogy bizonyos pajzsmirigy eltérések nagyrésze a kezdeti időszakban szinte semmilyen panaszt nem okoz, a pajzsmirigy diagnosztikai vizsgálatainkat nemcsak panaszok esetén javasolt elvégeztetni, hanem akár szűrővizsgálati jelleggel is. Az egyes elváltozások időben való felismerése jelentősen segíti a gondozási folyamatot és csökkenti a további panaszok, szövődmények kialakulásának kockázatát.

A csomag tartalma:

KOMPLEX PAJZSMIRIGY SZŰRŐVIZSGÁLATI CSOMAG

  • teljeskörű pajzsmirigy labor vizsgálat (TSH, FT3, FT4, TRAK, aTPO, aTG)
  • pajzsmirigy ultrahang vizsgálattal.
  • A csomag ára: 52.000 Ft (amely a vérvételi és leletkezelési költséget már tartalmazza).

PAJZSMIRIGY KONTROLL CSOMAG a már ismert pajzsmirigy betegség esetén az állapot utókövetésére.

  • A pajzsmirigy kezelést ellenőrző laborvizsgálati csomag (TSH, fT3, fT4)
  • pajzsmirigy ultrahang vizsgálattal.
  • A csomag ára: 35.000 Ft (amely a vérvételi és leletkezelési költséget már tartalmazza).

Az eredmények kiértékelésében és eltérés esetén a további szükséges lépések meghatározásában endokrinológusaink nyújtanak támogatást rövid írásos kiértékelés és iránymutatás keretein belül.

Az ajánlat 2024. május 21. és július 31. között vehető igénybe a kedvezményben résztvevő szakorvosainknál. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük hivatkozzon PAJZSMIRIGY SZŰRŐVIZSGÁLATI csomagajánlatunkra. További információért érdeklődjön klinikánkon.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.