Dr. Madár István és az Endometriózis Diagnosztika Fejlődése a 2024-es Nőgyógyászati Konferencián

Dr. Madár István nőgyógyász kiemelkedő eredményeket ért el az endometriózis vizsgálatában a 2024-es nemzetközi konferencián, bemutatva új nőgyógyászati ultrahang módszereit.

Dr. Madár István a PeriodX Központ nőgyógyászati részlegének meghatározó szakorvosa, endometriózis vizsgálatának fejlődésében ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtott a 2024-es nőgyógyászati nemzetközi konferencián

Idén Budapest adott otthont a Nemzetközi Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG) éves kongresszusának, amely a szakma egyik legkiemelkedőbb eseménye. Több mint 2500 résztvevő gyűlt össze, hogy megismerje a legújabb szülészeti és nőgyógyászati kutatásokat, fejlesztéseket, és hogy betekintést nyerjen a legfontosabb klinikai újításokba.

Az ISUOG kongresszus idei programja különösen széles spektrumot ölelt fel. Olyan témák kerültek középpontba, mint az endometriózis, a kismedencei fájdalom, a méhen kívüli várandósság és a várandóssági kórképek. A résztvevők megismerhették azokat a legújabb diagnosztikai módszereket és kezelési eljárásokat, amelyek új perspektívákat nyitnak meg a nőgyógyászati ellátásban. Kiemelten foglalkoztak az endometriózissal kapcsolatos új kutatásokkal, amelyek segíthetnek a betegség még pontosabb diagnosztizálásában és kezelésében.

Dr. Madár István egyedülálló poszterrel mutatta be kutatási eredményeit a kongresszuson. Kutatásai és szakmai munkája nagy érdeklődést keltett a résztvevők körében. Hiszen posztere a legfrissebb eredményeket mutatta be a szülészeti és nőgyógyászati ultrahang területén.

Dr. Madár István endometriózis

A kongresszus azonban nem csak erről maradt emlékezetes. Dr. Madár István ugyanis társszerzője volt annak az előadásnak is, amely az endometriózis kezelésének új megközelítéseiről szólt. Az előadás olyan magas színvonalú és innovatív volt, hogy elnyerte a szekció legjobb előadásának járó elismerést. Ez a közös siker különösen nagy büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hiszen klinikánk kiemelkedő szakorvosa ért el nemzetközi szinten is elismert eredményeket.

Munkája példaként szolgál, hiszen a tudományos előrelépés és a páciensek érdekében végzett elkötelezett munka gyümölcse nemcsak az elismerésekben, hanem a mindennapi klinikai gyakorlatban is megmutatkozik.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További híreink

Koroly Réka, a PeriodX vezető dietetikusa segítségével összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a koleszterin és a táplálkozás kapcsolatáról. A cikkből az is kiderül, milyen ételeket ajánlott kerülni a dietetikus szerint.
Nagy örömmel értesítjük pácienseinket, hogy októbertől elindul kardiológia magánrendelésünk. Korszerű diagnosztikai eszközökkel és személyre szabott kezelésekkel várunk felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Tapasztalt kardiológus és gyermekkardiológus szakorvosaink segítenek a szív- és érrendszeri problémák hatékony megelőzésében és kezelésében.
Az inzulinrezisztenciát szokás a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának nevezni, ezért semmikép sem szabad félvállról venni. Megléte gyakran összefüggésben állhat szív-és érrendszeri betegségekkel, valamit meghúzódhat nőgyógyászati és endokrinológiai problémák hátterében is.
A szelén szerepe a pajzsmirigy megfelelő működésében nélkülözhetetlen, ennek fényében nem meglepő, hogy szelén hiányban az autoimmun pajzsmirigy gyulladás előfordulásának gyakorisága megemelkedik.
A sztereotípiákkal ellentétben sürgősségi fogamzásgátlás nemcsak egy-egy felelőtlen éjszaka után lehet indokolt. Még tudatos védekezéssel, a legelővigyázatosabb szexuális együttlét során is előfordulhatnak balesetek.
további hírek betöltése

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.