PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ
E-MAIL: info@periodx.hu
TELEFON: +36 1 249 1246
MOBIL: +36 30 245 9217
CÍMÜNK: 1013, Budapest, Roham utca 3.

Szakorvosi Távkonzultáció

Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Varga Tímea, endokrinológus szakorvos távkonzultációja kizárólag előzetes szakorvosi kérés alapján vehető igénybe! Kérdés esetén forduljanak bizalommal asszisztenseinkhez központi telefonszámunkon +36 30 245 9217, vagy e-mail-ben az asszisztencia@periodx.hu e-mail címen.

Az alapbetegség hosszútávú gondozása meghatározott esetekben indokolttá teheti a szakorvosi távkonzultációt. A távkonzultáció igénybevétele minden esetben kezelőorvosod javaslatára történhet a két szakorvosi vizit között eltelt időben.

 

Távkonzultáció segítségével történhet

 • Az első konzultációt követő vizsgálatok eredményeinek rögzítése, értékelése (az első megjelenést követően minden esetben javasoljuk, mert amennyiben az elkészült eredmények alapján szükséges még további vizsgálat, azt még az orvosi összefoglalód megírása előtt kérheti szakorvosod, így segítve ezzel a pontos diagnózis felállítását.)
 • A gyógyszeres kezelés módosítása a vizsgálati eredmények függvényében
 • Várandósgondozás keretein belül mérési napló követése, értékelése, szénhidrát diéta, kezelés módosítása
 • Vizsgálati anyagok, eredmények rögzítése, szakorvosi véleményezése az esedékes vizitet megelőzően
 

Vis major esetekben SÜRGŐS KONZULTÁCIÓ kérhető

 • Pozitív terhességi teszt
 • Várandósgondozás kapcsán fellépő problémák
 • Gyógyszeres kezelés mellett jelentkező mellékhatások gyors megoldása, kezelése céljából.
 

A sürgős konzultáció kérést a távkonzultációs űrlapon a “Távkonzultáció típusa” legördülő menüből tudod kiválasztani.

 
A távkonzultáció nem egyenértékű a személyes vizittel. Személyes szakorvosi vizsgálatot távkonzultáció csak kivételes esetekben válthat ki. (Ilyen élethelyzet: Külföldön tartózkodás, elutazás, egyéb betegség.) Külföldi páciensek esetében személyes konzultáció helyetti távkonzultáció egy éven belül egyszer vehető igénybe.
 

Dietetikai távkonzultáció

Mikor javasoljuk:

  • Két dietetikai konzultáció között felmerülő gyakorlati jellegű kérdések esetén
  • A konzultációkat követően 1-2 hónappal, amennyiben a kívánt eredményed a kialakított étkezési szokás mellett elmarad, vagy úgy érzed valahol elcsúsztál az étkezésben. Ilyenkor előfordulhat, hogy módosítani szükséges az étrendeden vagy csak nem vettél figyelembe valamit
  • Személyre szabott 7 napos mintaétrendet szeretnél. (A mintaétrend külön díjszabását az árlistában megtalálod, ebben az esetben a mintaétrend díja magába foglalja a távkonzultáció díját is. A mintaétrendet minden esetben egyéni felmérés szerint állítjuk össze így ezt a szolgáltatás csak azok számára elérhető aki már jártak egyéni dietetikai konzultáción)
  • Az étrendben változatos új ötleteket, recepteket szeretnél használni a  tápláltsági állapotodnak megfelelően
  • Pozitív terhességi teszt esetében, a várandóság során szükségessé válik az étkezés módosítása
 

A távkonzultáció menete

A TÁVKONZULTÁCIÓ kizárólag a PeriodX központban REGISZTRÁLT és Páciens Azonosítóval rendelkező páciensek számára vehető igénybe. A TÁVKONZULTÁCIÓ DÍJKÖTELES
 

Amennyiben még nem jártál nálunk, de SZAKORVOSUNKNÁL GONDOZOTT PÁCIENS VAGY, a következő módon tudod kérni adataid rögzítését illetve az 5 jegyű Pánciens azonosítódat:

 

Szóban: személyesen vagy telefonon kollégáink felveszik a gondozáshoz szükséges adataidat, majd visszaigazoló e-mailt kapsz a sikeres regisztrációról amely tartalmazza az 5 jegyű Páciens Azonosítódat, ezt követően tudod majd igénybe venni a távkonzultációt.

 

Írásban: az info@periodx.hu e-mail címen tudod jelezni regisztrációs kérésed. Az asszisztencia “Páciens Regisztrációs és Adatvédelmi űrlap” dokumentumot küld át neked. Ezt kérjük töltsd ki, és küldd vissza nekünk. A regisztrációdról rövid időn belül egy visszaigazoló e-mailt kapsz, amely tartalmazza az 5 jegyű Páciens Azonosítódat, ezt követően tudod majd igénybe venni a távkonzultációt.

 

1. Lépés: Távkonzultációs díj befizetése

A konzultáció mindenkori díját az “Áraink” címszó alatt találod. A díj rendezése történhet: - személyesen a PeriodX Központban (készpénzzel, kártyás befizetéssel) - banki átutalással:
 
Banki átutalás során kérünk az alábbi számlaszámra utald a konzultáció díját: 10101542-89290500-02004005 A közlemény rovatba kérjük add meg 5 jegyű Páciens Azonosítódat, hogy befizetésedet össze tudjuk kapcsolni a kitöltött "Távkonzultációs űrlappal".
 

2. Lépés: Visszaigazoló e-mail

A befizetésről visszaigazoló e-mailt kapsz a PeriodX rendszerében regiszrált e-mail címedre. Ezt követően tudod igénybe venni a távkonzultációt.
 

3. Lépés: Eredmények, üzenetek feltöltése

Vizsgálati eredményeidet a "TÁVKONZULTÁCIÓS ŰRLAP" "CSATOLT ÁLLOMÁNYOK" elnevezésű mezőjébe tudod feltölteni. Amennyiben megoldható kérünk, hogy a papír alapú eredményeket scanneld be, mert a fotó rosszabb minőségű, sokszor nehezen olvasható, így megnehezíti, esetleg ellehetetlenítheti a kiértékelést. Amennyiben kérdésed vagy kérésed van kezelőorvosod felé, úgy azt az “ÜZENET” mezőben tudod rögzíteni.
 

Szeretnénk jelezni, hogy a rendelkezésre álló távkonzultációs helyek száma az adott hétre vonatkozólag korlátozott. Amennyiben azt látod, hogy 5 vagy annál kevesebb hely van már csak szabadon, úgy előfordulhat, hogy a befizetés megérkezésének ideje alatt elfogynak a távkonzultációs lehetőségek. Ilyen esetben nem fogod tudni azonnal kitölteni a Távkonzultációs űrlapot. Kitöltésre legközelebb, minden hétfőn 0:00 perctől nyíló időpontokban van lehetőséged.

 

A konzultációs e-mail feltöltését követően 7 MUNKANAPON BELÜL, sürgős esetben 3 MUNKANAPON BELÜL az űrlapon kitöltött e-mail címedre érkezik a szakorvosi válasz.

 

A távkonzultációs űrlap:

A rendszer az alábbi formátumokat tudja fogadni: PDF, PNG, JPG, JPEG, DOC, DOCX