Ajándékozzon szépséget!

Sokféle ajándék létezik egy Nő számára, azonban mindenKorban az egyik legelbűvölőbb ajándék a megújulás és kényeztetés megélésének lehetősége.

Érdekel az ajánlat

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Sokféle ajándék létezik egy Nő számára, azonban mindenKorban az egyik legelbűvölőbb ajándék a megújulás és kényeztetés megélésének lehetősége. Az ünnepek közeledtével exkluzív gondoskodással készülünk Pácienseink és Szeretteik számára. Ünnepi ajánlataink nem csupán örömet és kényeztetést ígérnek, hanem egy pihentető kezelés vagy előnyös esztétikai változás hatására belül és kívül is ragyogóvá teszik Önt.

Válasszon különleges Ünnepi Ajándékutalványaink közül és ajándékozza meg Szeretteit vagy Önmagát a Szépség Örömével idén karácsonykor.

Különleges meglepetésünk Önnek és Szeretteinek:
Dermatrend Ajándékutalvány 50.000 Ft vagy 100.000 Ft értékben
Beváltható bármely esztétikai, bőrgyógyászati vagy kozmetikai kezelésre, valamint SkinCeuticals professzionális bőrápoló készítmények vásárlására.

Bőrgyógyászaink által összeállított egyéni Esztétikai Kezelési Ajándékutalványaink:
Mikrotűs rádiófrekvenciás bőrfiatalítás 250.000 Ft értékben
Az ajándék tartalma: 3 alkalmas Vivace bőrmegújító kezelés, SkinCeuticals hatóanyag bevitellel

Anti-aging orvos-esztétikai arckezelés 180.000 Ft értékben
Az ajándék tartalma: Vivace bőrmegújító kezelés, 2 alkalmas SkinCeuticals anti-aging arckezeléssel

Lézeres bőrmegújítás Skinbooster kezeléssel 220.000 Ft értékben
Az ajándék tartalma: frakcionált szén-dioxid lézeres bőrmegújítás, Skinbooster Profhilo vagy Nucleofill kezeléssel

SkinCeuticals kozmetikai kabinkezelés 100.000 Ft értékben
Az ajándék tartalma: SkinCeuticals professzionális anti-aging kabinkezelés, SkinCeuticals antioxidáns szérummal)

Ajándékutalványaink megvásárolhatóak Klinikánkon. Az utalványok felhasználhatóak 2024. december 31-ig! Az utalvány szabadon átruházható, készpénzre nem váltható, beváltáshoz az utalvány felmutatása szükséges. Amennyiben az igénybe vett szolgáltatás értéke nem haladja meg az utalvány értékét a különbözet nem visszatérítendő. Az utalvány értéke 27% ÁFA-t tartalmaz. További információért forduljon bizalommal asszisztenciánkhoz a +36 1 5858 341 vagy az info@dermatrend.hu elérhetőségeink valamelyikén vagy kérdezze bőrgyógyászát.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.